torsdag 19. april 2012

Kveite med sellerirotmos, bacon og eggesmør - lavkarbo ♥

Nydelig middag i dag :)
Kveite med godt tilbehør......
Kveite med sellerirotmos, baconterningar og eggesmør.



















Kveita var trekt i lettsalta vatn.

Sellerirotmos:
2-300 g sellerirot, kutta i terningar. Kokes mørt i vatn
tilsatt litt salt og 2-3 fedd med kvitløk (finhakka).
Når den er mør slår du av vatnet og tilsetter 1-2 ss smør
og en skvett fløte. Moses fint med stavmikser.

Eggesmør:
Hardkok 1-2 egg og avkjøl. Hakk det 'begge veia' i
eggedelaren. Smelt smør og slå over egga, ha en god
skvis over med sitron.

Kutt ei passe mengde med bacon i terningar og steik dei sprø
i smør.

Klem frå Mariann
med en annen blogg, for tida  litt for full med bilder....

1 kommentar:

  1. Nam...nam...Får jeg tak i kveite i morgen så skal jeg jammen med prøve denne oppskrifta :)

    Glad for at du har denne matbloggen, for det gir meg inspirasjon til middager, og div. annet. Takk :)

    SvarSlett