Enkel, mettande og nydelig salat :)
1 Hjertesalat
1 kyllingfilet
ca 100 g bacon
litt raspa parmesanost
1 hardkokt egg
I denne salaten skal en egentlig bruke romanosalat, eg har
brukt hjertesalat som eg trur er en liten romanosalat.
Hakke salaten og legg den på ett fat, skjer marinert kylling
(marinert i olje, salt og cayennepeppe) i bitar og legg på salaten.
Sprøsteik bacon i terningar og dryss over. Ta ett hardkokt
egg og kutt i bitar. riv over parmesanosten.
og kutt i bitar
Dressing :
1 eggeplomme
1 ts sennep, eg brukte en grov søt type.
1 fedd kvitløk
1 ansjosfilet
1 dl nøytral olje, eg brukte raps.
litt sitronsaft
salt og litt cayennepepper
ca 15 g parmesanost
Bland sammen eggeplomme, sennep, finhakka kvitløk,
finhakka ansjos og sitronsaft i en bolle. Rør inn oljen i en
tynn stråle. dressingen blir som en tjukk majones. Bland inn
finrevet parmesanost og krydre med salt og cayennepepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar